webwit

Advanced web concepts

Menu
Zoeken

Projecten & portfolio

KPN Security

Webwit werkt momenteel aan diverse projecten met betrekking tot de certificate webshop van KPN.

Bezoek deze site

Hardloop­aan­biedingen.nl

Webwit verzorgt uitbreidingen en onder­houd van de eerste online hardloopwinkel in Nederland. Momenteel wordt aan de site gewerkt om deze mobile-friendly te maken.

Bezoek deze site

CIBG

Voor het CIBG - een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport - ontwikkelt Webwit in samenwerking met KPN Security een nieuwe versie van het UZI-register.

Bezoek deze site

WE-EF

In samenwerking met OneOne werkt Webwit aan de website van WE-EF, zodat deze gebruik maakt van een nieuw achterlichtend informatiesysteem.

Bezoek deze site

KPN CISO

Voor het REDteam van KPN's Chief Infor­mation Security Office (CISO) ontwikkelt Webwit nieuwe tools voor het management voor security reviews. Het REDteam bestaat uit ethische hackers, die zich bezig houden met het testen van KPN systemen en applicaties.

Bezoek deze site

XS4ALL

Al vele jaren hoort XS4ALL bij de beste internet providers van Nederland. Webwit heeft zich ingezet voor diverse projecten m.b.t. de website van XS4ALL.

Bezoek deze site

Scoupy

Scoupy biedt lokale en online kortingsbonnen aan en is zeer ambitieus. De sterk verbeterde website is in een traject van 4 maanden ontwikkeld door Webwit.

Bezoek deze site

Deloitte

In samenwerking met Macaw heeft Webwit een geavanceerd "tiles" interface geïmplementeerd voor een baanbrekende interne webapp.

Bezoek deze site

Sanders Makelaardij

Voor Sanders Makelaardij verzorgt Webwit het onderhoud en verbeteringen van aankoop-makelaar.nl en aankoop.ambtenarencollectief.nl.

Bezoek deze site

Albert Heijn

In een traject van 8 maanden heeft Webwit de front-end development voor Albert Heijn verzorgd. Albert Heijn is Nederlands grootste supermarktsite, en bezorgt boodschappen tot aan de deur of bij een pickup point.

Bezoek deze site

Theater Instituut Nederland

Voor het Theater Instituut Nederland is de historische, interne database ontsloten op het Internet. Diverse zoekmachines zijn ontwikkeld, zoals de Theater Jukebox. Een geavanceerde JavaScript front-end communiceert met een schaalbare en snelle SOLR back-end.

Bezoek deze site

USMarkets.nl

Deze bekende beurs- en aandelensite heeft een grote community van leden. Om deze leden nog meer stem te geven heeft Webwit het onderdeel lezersanalyses gemaakt, zodat ieder lid een eigen blog kan bijhouden. Implementatie m.b.v. het Joomla! open source CMS.

Bezoek deze site

Deskthority

Deskthority is een sterk groeiende community gericht op kwalitatief hoogwaardige human interface devices, zoals mechanische toetsenborden. Implementatie, hosting en onderhoud verzorgt door Webwit. Implementatie m.b.v. phpBB open source forum software, met veel aanpassingen voor Deskthority.

Bezoek deze site

Mikro Electro

Mikro Electro was een grote verkoper van electronica en witgoed, met 15 vestigingen in de provincies Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. De webshop was gemaakt in samenwerking met Casa del Guru.

Bezoek deze site

DutchPIPE

DutchPIPE is een geavanceerd open source project waarmee van websites virtuele omgevingen kunnen worden gemaakt. Bezoekers zien elkaar en kunnen met elkaar communiceren. DutchPIPE is een object-oriented PHP/AJAX framework.

Bezoek deze site

Ziggo.nl

In opdracht van Ziggo en Synetic zijn er diverse tools ontwikkeld voor de helpdesk van Ziggo. De tools stellen de medewerkers in staat lijnen van klanten te testen, te (de)activeren, accountinformatie in te zien, etc.

Bezoek deze site

Chocoloco

Chocolade bestellen met uw eigen ontwerp! Chocoloca maakt gebruik van het Joomla! CMS en een aantal geavanceerde, custom modules. Klanten kunnen met de ontwerper hun eigen chocolade maken.

Bezoek deze site

Bobshop

Bobshop was een grote webshop voor computers, electronica en witgoed. Webwit heeft in opdracht van Bobshop en Casa del Guru aan diverse onderdelen van de site bijgedragen.

Bezoek deze site

Webwit - advanced web concepts
Telefoon 023 - 5338346
Neem contact op

Nederlands | English
Copyright © 2024 Webwit
Privacy policy