webwit

Advanced web concepts

Menu
Zoeken

Content management

Open source

We werken met diverse open source content management systemen. Hierdoor houden we de kosten laag, zonder op keuze of functionaliteit in te boeten. Laat u inspireren door de mogelijkheden!

Ruime keuze

Content management systemen zoals Joomla!, Drupal, Wordpress en Mambo kennen geen geheimen voor ons! We informeren u graag over de mogelijkheden, om te bepalen welk CMS of framework het meest geschikt is voor uw site, webshop of webapp.

Vrijheid

Een site gebaseerd op een open source CMS biedt u vrijheid, zonder gebonden te zijn aan gesloten software of een enkele partij. Beperk uw risico's en houd controle over de motor van uw eigen site.


Drupal
Joomla!
WordPress
Laravel
MediaWiki
OpenCart

Web development

Custom development

Wij maken hoogwaardige, goed gedocumenteerde webprogrammatuur, met aandacht voor kwaliteit en bruikbaarheid, en geoptimaliseerd voor snelheid.

Back-end

Webwit bouwt vernamelijk in LAMP: Linux, Apache, MySQL en PHP. Wij besteden veel aandacht aan security en schaalbaarheid, en werken veel met open source oplossingen.

Front-end

We kennen alle ins en outs van HTML(5), JavaScript en CSS(3), en maken voor snelheid en zoekmachine geoptimaliseerde websites, getest op alle gangbare browsers.


Linux
Apache HTTP Server Project
MySQL
PHP
HTML5
JavaScript

Zoekmachine marketing

Link-building

Voor een hoge notering in zoekresultaten is het belangrijk bij zo veel mogelijk relevante websites gelinkt te worden, met de juiste trefwoorden. Wij helpen u uw doelen te bereiken met de juiste ("white hat") strategie en tools.

Website optimalisatie

Is uw website geoptimaliseerd voor de best mogelijke positie in zoekresultaten? Wij scannen uw website en adviseren en optimaliseren op diverse kenmerken, zoals de juiste teksten en snelheid van de website.

Tracking

Hoe goed doet uw website bij zoekmachines? Welke posities heeft deze in zoekresultaten op bepaalde trefwoorden over de tijd? Hoe doen uw concurrenten het? Onze tools voorzien in uw informatiebehoeften!

Webwit - advanced web concepts
Telefoon 023 - 5338346
Neem contact op

Nederlands | English
Copyright © 2024 Webwit
Privacy policy